Indgang til klinikken

kursus

bjælke lodr 7

Mesterlæreordningen i polynesisk massage

Massagen er et håndværk, hvis udførelse ikke er noget, du kan læse dig til i en bog. Massagen er en tillæring, hvor man bruger sin indføling og intuition.Jeg har udarbejdet en mesterlæreordning, hvor du i dit eget tempo lærer en massageform som er unik – den er mere end blot massage.
Jeg har valgt at arbejde på at skabe en bevidsthed om sammenhængen mellem det kropslige og det mentale, fordi vi ved det er uadskillelig.
I dag er der ofte en fortravlet hverdag, hvor nærvær til egen krops følelsesmæssige reaktioner ikke får nok opmærksomhed. Kroppen har sine erindringer og fortællinger, vore tanker skaber vore overbevisninger og har indflydelse på kroppens velbefindende.
Massagen er et redskab og den specielle måde massagen udføres på medvirker til den helende virkning på det fysiske såvel den psykiske plan.

Kursusforløb
En mesterlærerordning består af 5 moduler. Du kan tage kurserne i det omfang du ønsker og i dit eget tempo. Vil du have to kurser og lære det absolut grundlæggende kan du også dette.

Du vil lære en massageform, som fokuserer på glæde og bevægelse og sætter energier i bevægelse, så kroppen får en chance for at helbrede sig selv. Du lærer at give og modtage en massage, og får en indføring i HUNA – filosofiens syv principper, og dermed redskaber til at arbejde med energier som giver dig glæde og overskud. Der undervises på små hold og kurserne aftales løbende.
I tiden mellem kurserne er det vigtigt, at du øver dig på massagen, koordinering af trin og armenes bevægelse i samklang med musikken. Du skal selv finde dine øveklienter.

Når du afslutter mesterlærerordningen har du lært at give en fuld kropsmassage med bevægelse og det energi – flow som er massagens særpræg, samt en indføring i HUNA -filosofien og redskaber til bevidstgørelse.

Kursusindhold:
Modul 1.:
Vi arbejder med de grundlæggende teknikker i den polynesiske massage.Herunder lærer du at give og modtage en massage på kroppens bagside. Du lærer at koordinere armenes flow med bevægelse således, at der er harmoni og rytme i massagen.
Afbalancering af kroppens energicentre introduceres.
Du får en indføring i Huna – filosofien og vi arbejder med sammenhæng mellem det mentale og det kropslige ,samt etik og nærvær i kontakten til kunden.

Modul 2.:
Du lærer at give og modtage en massage på kroppens forside samt ansigtsmassage,for til slut at give en hel kropsmassage
Der arbejdes fortsat med flow og bevægelserne i massagen og dens indflydelse på det fysiske og mentale.
Under Huna -filososfien arbejdes der med de 7 pricipper ,tankens indflydelse på vort velbefindende.Der arbejdes med bekræftelse som et redskab til forandring af stresede tankemønstre.

Modul 3.:
På kurset arbejder du nu med helkropsmassagen og med bevægelsernes energier. Der er fokus på specielle greb og vejrtrækning. Derudover arbejder du med led og knoglemassage samt pressurmassage.
Under Huna-filososfien arbejder du med kroppens energicentre, herunder sammenhængen mellem det kropslige og det mentale.

Modul 4.:
I forbindelse med helkropsmassagen lærer du at give massage til store personer og gravide. Du arbejder med astralmassage samt healing som et redskab i behandlingerne.
Under Huna-filososfien arbejder du med de tre bevidstheder samt med stilheden, roen og det indre rums betydning. Som særskilt emne tages fat på stress symptomer og forebyggelse af stress.

Modul 5.:
Afsluttende kursus, hvor der lægges sidste hånd på teknikkerne, flow og musikkens betydning for helheden. Du arbejder med de syv pricippers sammenhæng med hverdagen.
Sidst men ikke mindst er der klinikarbejde – hvordan kommer jeg igang? Du kommer herunder til at give en helkropsmassage på en kunde.

Tilmelding og det praktiske.

Varighed:
Der er fem moduler hver på tre kursusdage af 16 timer
Kursussted:
Kurset afholdes på Samsø i Brundby, hvor min mand og jeg bor i rolige og naturskønne omgivelse i et hus fra 1870. Kurset afholdes her i mine lokaler, samt i de omgivelser vi har. Vi har ladet os inspirere, af de ting vi laver, og af den natur vi bor i.

Forplejning:
Den første aften efter ankomst sørger jeg for aftensmad, hvor der er kræset med nogle af vore egne unikke produkter. De efterfølgende dage er kun frokosten inkluderet i kursusprisen. Den øvrige forplejning står man selv for.

Overnatning:
er ikke inkluderet i prisen. Der er mulighed for overnatning i et fritidshus mod merbetaling.

Kursuspris:
3.000 kr. pr. modul.

… en sikker vej til velvære