Indkørsel til Polynesisk massage klinikken

hunafilosofien

 HUNA –filosofien stammer fra Hawaii og var udbredt i hele Polynesien. Filosofiens visdom kan udtrykkes i 7 grundlæggende teser. Essentielt er det teser, som handler om den skjulte indre årsag, der fremkalder de hændelser, der sker for os på det ydre plan i vores hverdag.
Det er de indre årsager som er et spejl af den ydre virkelighed i vores hverdag. De 7 teser er:IKE: Bevidsthed: Verden er, som du tror, den er. Vær opmærksom på, at du vælger de tanker, du tænker. Din tro og dine overbevisninger påvirker dine tanker og afspejles dermed også i dine handlinger

KALA: Frihed: Der er ingen grænser.
Vær fri til at ændre dine tanker og overbevisninger om sundhed, lykke, succes samt fortiden,  nuet og fremtiden. Grænser er begrænsninger, nyttige eller ej, er alle selvskabte illusioner.

MAKIA: Fokusering: Din energie er, hvor din opmærksomhed er. Vær fokuseret på, hvad du ønsker. Vær bevidst om dine hensigter, mål og handlinger. Dine tanker påvirker din opførsel – og din opførsel påvirker dine tanker.

MANAWA: Vedholdenhed: Nuet er kraftens øjeblik. Det er i nuet kraften er.
Vær nærværende og intens tilstede i nuet og du vil forandre. Jo mere nærværende og intens tilstede i nuet du er, des større indflydelse og gennemslagskraft har du.

ALOHA: Kærlighed: At elske er at opleve og dele glæde sammen.
Vær glad, velsign og sæt pris på. Kærlighed vokser ud af taknemlighed og lovprisning, omsorgsfuld berøring  og glædesfyldt nærvær.

MANA: Selvtillid: Al styrke kommer indefra.
Styrk din forbindelse til dit sande jeg med bekræftelser, iderighed og fantasi. Vær troværdig.

PONO: Fleksibilitet: Det der virker for dig, er det sande for dig.
Vær god til det du gør – og gør altid det bedste, du kan. Hav tålmodighed. Hav en positiv og dermed helbredende indstilling og foretag helbredende handlinger i enhver situation.
Serge Kahili King.

De gamle shamaner i Polynesien dyrkede Huna-filosofien. For at være en god shaman skulle man mestre 7 talenter – de skulle være:
Opmærksomme – frie – fokuserede – nærværende – glade – stærke og effektive.
Alt sammen egenskaber, som i dag forventes af os allesammen
Massage indgik som et redskab i shamanernes urgamle traditioner for helbredelse og healing. I dag kan massagen medvirke til at få de 7 shamantalenter skærpet i os allesammen.

… en sikker vej til velvære